Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

SEDIH dalam KETAWA :D
Tuesday, May 14, 2013 at 9:06 AM

Assalammualaikum blogger . lama tak update post . 
But the way , lama tak mengadu kat blogger kan kan ? haha . bukan ramai orang tahu didiy mengadu kat blogger , bagus kan ? 


Dalam 6 bulan couple , banyak dugaan didiy harungi ,
macam - macam bala didiy dapat , 
AYAH sakit ,
KERJA didiy ,
KAWAN didiy yang bermusuh - musuhan ,
ADIK angkat didiy yang dah berubah ke arah tak betul .
Ni bukan tajuk post -_- hang ni merapu la didiy )


Dia pernah cakap kat didiy , if didiy lost contect ,
EX dia ramai yang berharap kat dia , 
kenapa nak bagitahu sekarang ? kenapa ? kenapa ?
didiy rasa bersalah sebab ramai ex dia memberi harapan kat dia .
tapi yang merana siapa ? siapa ? mesti la didiy .

Didiy buat lost contect bukan untuk bagi dia sakit hati ,
terguris , merana , tapi didiy buat untuk kebaikan dia juga .
sebab didiy tak mahu dia berharap kat didiy yang tiada apa - apa .
Didiy bukan orang berada , itu yang penting .
Didiy ada AYAH didiy saja . 
keluarga lain ? jangan harap la diorang nak tolong didiy ,
If dia rasa sayang kat EX , Didiy hanya senyum sahaja .
sebab senyum ja yang selalu menemani didiy ,
Didiy nak uji dia sebab nak bagi ketabahan kat dia ,
Nak bagi dia tak lupa pada keluarga dia ,
Didiy tak mahu sebab didiy keluarga dia kata Didiy ni merosakan dia .

Didiy pernah lalui bila didiy keseorangan ,
Didiy dah biasa dengan hidup seorang diri ,
Kenapa dia tidak boleh ? Dia pasti boleh :)


Itu saja yang didiy mampu merongot / mengadu kat sini .
Didiy sayang blogger ni yang boleh luahkan kata - kata didiy .
Assalammualaikum wahai ahli blogger :)