Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

Kawan → Crush → Is Mine
Sunday, September 16, 2012 at 11:33 AM

Assalammualaikum kepada warga blogger :)
Semua sehat sejahtera ka ? Tahu korang rindu kat Didiy ,
Didiy pun rindu kat korang juga . haha , ok ok , kita start cerita .

Ramai sekelompok yang mengatakan didiy banyak berubah , 
yeahh , memang banyak berubah pun , tetapi berubah untuk menjadi lebih matang .
dan Didiy jarang hang out dengan kawan - kawan didiy , 
setengah orang sahaja yang paham perasaan Didiy , 
Apakan daya kan , mulut orang .

Dengan kata pendek , Didiy ada terminat seseorang yang Didiy susah untuk tackle .
haha , sebab Didiy ingat dia ni jenis garang . tapi Didiy silap , dia seorang yang ambil berat .
start dari situ Didiy mula rapat , bila status dia menjadi " Single " 
Didiy dapat rasakan , Dia adalah CRUSH Didiy .

Dari mula On The Phone → Meet , kami suka saling menyukai ,
entah kenapa Allah telah jodohkan Didiy dengan Crush .
dan kami merancang untuk menjadi kekasih , kekasih tiada halangan .
Dan dia tak akan mungkin akan tahu 1 rahsia yang mungkin membuat dia menangis / risau .
Sebab rahsia itu sendiri membuat diri Didiy menjadi takut untuk memberitahunya .

Awak ! saya sayang kat awak sepenuh hati .
Maafkan Didiy if Didiy jarang contect .

I LOVE U SO MUCH : SITI SYAIDATUL SYAZLINA