Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

10 Status Terbaik Facebook
Friday, March 8, 2013 at 12:24 PM

Assalammualaikum warga blogger :)
Mungkin ramai yang tercari - cari status facebook paling terbaik .
Hmm , Didiy rasa didiy dapat rasa yang mana terbaik lah .

1 ) EX suka mintak peluang , CRUSH suka bagi harapan , HATERS suka bagi masalah , tapi ALLAH sentiasa bagi kebahagiaan dan kasih sayang pada kita

2 ) masa kita lahir, kita di AZANkan, masa kita meninggal, kita di SEMBAHYANGkan. nampak buktinya Islam bukan hanya agama, ia juga dalam kehidupan kita :)

3 ) Setiap manusia memang semuanya tidak sempurna, tetapi janganlah berputus asa kita mestilah berusaha untuk jadi insan yang lebih sempurna

4 ) Dalam hati ada rindu, dalam rindu ada cemburu, dalam cemburu ada sayang, dalam sayang ada cinta, dan dalam cinta ada kita berdua

5 ) 
Bila syaitan datang bisik kat kita ➔ Jawab balik ➔ *Masa depan kau dah confirm neraka ➔ Tetapi aku masih ada *Chance* ➔ Untuk masuk Syurga .

6 ) 
BB ada BBM. SAMSUNG ada ANDROID. TWITTER ada RETWEET. FACEBOOK ada LIKE. LAUT ada IKAN dan SAYA ada AWAK

7 ) 
Allah tidak melihat bagaimana kamu bermula, tetapi Allah melihat bagaimana pengakhiran kita..,Sejahat-jahat mana pun kita dulu, apa yang penting adalah kita dah bertaubat dan jadi lebih baik sekarang ♥

8 ) 
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTVWXYZ~~ wait!!! Did I miss something? Ohh yeahh I miss U

9 ) Twitter kedekut perkataan. Facebook kedekut friends. Tapi Allah tak pernah kedekut beri kita rezeki dan nikmat hidup. Allah maha adil :')

10 ) Sahabat yang setia adalah sahabat yang tidak mahu melihat sahabatnya sedih tetapi mahu melihat sahabatnya tersenyum dan ketawa .

Itu sahaja yang terbaik bagi didiy . Sekian .
Assalammualaikum :)