Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

Aku sayangkan engkau sahaja :)
Thursday, March 7, 2013 at 7:07 AM

Assalammualaikum warga blogger :)
Rindu kat didiy tak ? haha . mesti tak kan .
kan didiy ni jarang ' update ' mana lah ada orang nak rindu kat didiy kan ?

but the way , setengah puak kata sekarang Didiy couple dengan siapa ?
mungkin ramai yang tak mau ambil tahu dah kut . haha .


sat kita tengok bawah ni . kenal siapa dia ? 


Mungkin ada yang kenal dia . Nama di beri Shazwina
Dah 4 bulan dan dah 7 bulan tak update blog .
InsyaAllah ada rezeki mungkin didiy akan membuat majlis angkat nikah .
Amin ! :)

Doakan kami bahagia , thanks kepada yang doakan kami tu .
Assalammualaikum