Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

Segala galanya berubah dengan cepat .
Sunday, November 6, 2011 at 4:47 AM

Assalammualaikum semua . 

Didiy nak cerita 1 kisah apa yang terjadi kepada didiy 
yg berlaku pada diri didiy ni , mungkin ni semua salah didiy .
Didiy tahu , 


Semua berpunca dari segi perangai Didiy ,
iaitu , Didiy just tak dak tempat bermanja , 
itu sahaja . tapi tak tahu benda ni semua berlaku dengan tak sengaja .
Didiy tahu didiy silap pilih . btw , Walaupun didiy silap pilih .
tapi didiy ada uji juga . sebab pe Didiy sengaja 
lost contect dengan dia ? Didiy nak tengok . 
berapa lama dia boleh menunggu didiy ? 
tapi , malangnya . dia tak boleh tunggu Didiy :)
Didiy sengaja tak topup sebab nak tengok kesabaran dia .
Didiy suka orang bersabar . Didiy lebih sayang orang bersabar .
Kata - kata ni mungkin stengah orang yang akan tahu .


Kenangan apa yang Didiy lalui slama ni ,
Didiy akan teringat bila Didiy melihat "bear" yang orang beri pada Didiy .
Jangan risau , apa yang telah dia beritahu pada Didiy , 
Didiy tak akan beritahu orang . Didiy bukan jenis nak menjadi
batu api dalam kehidupan dia , just nak tengok dia bahagia .


Mungkin Didiy akan tunggu dia balik .
Didiy nak tebus balik kesalahan Didiy .
Tapi , dengan apa ? Didiy sendiri pun tak tahu .
Mungkin dia tengok Didiy tak ambik berat pasal dia .
Tapi dalam fikiran Didiy , Still masih sayang kat dia .
Macam Didiy cakap , "DIDIY STILL MENUNGGU TAK KIRA MACAM MANA PUN"


Itu saja ucapan yang Didiy berikan :)

Assalammualaikum .