Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

Perkataan yg didiy tak berani nak cakap kat dia :|
Wednesday, November 30, 2011 at 3:37 AM

Assalammualaikum semua :]

Btw , Didiy tak mau cerita panjang sangat .
nak bagi pendekkan cerita , cerita dia macam ni . 
ehem3 (ada macam pengacara tak?)
okey , kembali kepada topic didiy ye --''

ni khas untuk seseorang . . .

"Awak , didiey just nak minta maaf kat awak pasal dulu , 
membuat awak sakit hati , btw . . didiey nak sangat satukan 
awak kepada orang yg boleh percaya , tapi tak dapat nak cari .
mungkin Tuhan nak didiey satukan kita balik , mungkin la . .
didiey nak sangat nak mintak balik couple , tapi didiey tak berani nak cakap 
la awak , ada 2 sebab .. .

 Kakak kamu mesti membencikan didiey sebab kesah yg lama .
▹ Didiey just takut Didiey kecewakan kamu yg kali ke-2 .

Mungkin didiey tak berani nak cakap kat facebook/depan-2
Tapi didiey hanya mampu bercakap di blogger kesayangan didiey ni .
Kalau rasa macam Didiey menyusahkan kamu . 
tak pe , Didiey tak kesah . sebab Mungkin tu bukan jodoh kita .

perkataan yg DIdiy nak sebut kan dia . .

"Sudikah engkau terima ku kembali lagi ?"