Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

Selamat Menyambut Puasa :)
Monday, July 8, 2013 at 9:12 AM

Assalammualaikum kepada warga blogger .
Lama juga kan tak update blogger . 
__________________________________________

Hari rabu adalah hari kita berpuasa , mungkin ramai yang tak sabar sabar nak puasa . 
ada yang nekad untuk puasa penuh . i hope u all can .
puasa ni bukan ja kena tahan makan or minum , tapi kena tahan 
MATA dan MULUT . 

InsyaAllah waktu puasa tiada pergaduhan anda Didiy dengan siapa - siapa
kalau ada pun Didiy akan berdiamkan diri sahaja . mungkin tak ganggu dah .
Puasa pertama didiy , Didiy akan berbuka puasa di rumah .
Rumah tu penting . kena jaga ayah . haha 

Puasa yang ke 2 dengan BESTFRIEND ( Wonder Guys )
InsyaAllah kalau ada peluang untuk puasa . Didiy puasa .
Hope dalam facebook tu tak ada la gambar - gambar yang membuat kita batal puasa .

Puasa - puasa ni kalau kita pergi jogging nampak cun right ? jom la jogging . haha
komferm komferm tak ramai nak ikut kan ? haha . tak pe la . Didiy paham aih .

But the way , 
Selamat menyambut puasa ye ;)
Assalammualaikum .