Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

因为你失去了精神 :(
Sunday, May 8, 2011 at 5:57 PM

Assalammualaikum .

Dah lama Didiy tak post apa - apa kat blog Didiy ,
Didiy nak cerita tentang kehidupan Didiy yang sekarang ,
Munkin semua tak tahu , yang Didiy sekarang tengah bersedih ,
jikalau nampak Didiy gelak , senyum , bising .
Tapi dalam hati Didiy terlalu amat sedih ,


awaakk , Didiy nak bagi tahu .
walaupun Didiy "Busy" tapi dalam hati Didiy 
tetap teringat kat awak saja ,
Awak , tahu tak... Dulu Didiy pernah p sana kan ?
Tahu sebab pe ? Sebab Didiy nak sangat berjumpa 
awak , senyum awak , ketawa awak , gurau ngan awak ,
kacau awak , dan awak kena tahu , Didiy pergi sana bukan 
kerana nak berjumpa dengan kawan Didiy ,
Sebaliknya Didiy nak jumpa awak . Hmm .
Saya dah janji dengan awak ,
Walaupun Didiy banyak kawan perempuan ,
Suka kacau perempuan ,
Tapi , Dalam hati Didiy teringat kat awak .
tapi awak nak sangat berubah 
Didiy tak maw paksa dah , 
Didiy nak tengok awak happy selalu ,
dan awak kena tahu ,
Didiy Terlalu Sayang kat awak ,
 Terlalu Cinta kat awak ,
Didiy tahu , Family awak tak kan pernah sukakan Didiy ,
Disebabkan merokok , dan Didiy juga tahu Didiy 
akan gagal dalam SPM tahun nih .
Orang pernah kata .. 
"Setiap kata - kata itu adalah Doa"
Didiy dapat tahu , 
Didiy tak dapat belajar apa - apa pun .
awak tahu tak .
kalau kita kawin , Didiy tak pasti sama ada
dapat sarakan awak dan anak .
awak , cari la peganti Didiy yang 
boleh buat awak bahagia untuk masa 
depan . awak , jangan bersedih lagi taw ..
Andai kata Didiy dah tiada .
Hope ingat la kenangan kita awak .
 Simpan kenangan awak di hati awak .
Didiy pasti akan rindui awak .

Assalammualaikum .

我爱你