Diaries ABOUT Facebook Twitter Ask.Fm +Follow

Errr , Dia approve or tak eh ?
Sunday, February 27, 2011 at 10:55 AM

Assalammualaikum wahai penduduk blogger . hahakz

Didiy nak cerita sikit tentang bulan ni
cerita macam nih , korang masih ingat tak post yang Didiy bagi hari tu ?
alaaa .. yang post CINTA TIGA SEGI tuh lee .
hahaha ~ Didiy memang dah luahkan prasaan
Didiy kat "Cinta pertama" tapi ,
Didiy fikir balik ..
better kami jadi kawan baik ,
pepatah kata , TEMAN TAPI MESRA
hahaha , andai kata ..
Didiy couple dengan dia ,
Didiy takut Didiy tak dapat jaga dia
Didiy takut jikalau kami bergaduh ,
kami tak kan bergaul macam biasa ,
sembang dengan mesra
gurau senda ..
Hmm ... Didiy terima apa dia cakap kat Didiy ^^


pada masa yang sama Didiy juga telah luahkan perasaan Didiy
dekat "Cinta yang ketiga"
Didiy pun tak tahu sama ada dia approve ke tak ,
Jikalau tak approve , Tak pe la
Didiy tak kesah kalau dia tak approve cinta Didiy
Didiy pun malu juga nak ulang sampai 2 kali
Segan Dehh ~
Hahahaha , dan kalau dia tak approve ,
munkin Didiy akan berusaha untuk kejayaan Didiy ,
Kerja or Giatmara .

Munkin hari ni last untuk Didiy ,
Esok Didiy busy kerja ,
Didiy nak cerahkan masa depan Didiy .
Didiy tahu duit tak boleh bawa "MATI"
ini la ucapan Didiy .

Apa - apa pun , Didiy tetap ingatkan korang semua
walaupun tengah busy ,
dan , Didiy sayang sangat kat kamu "CINTA KE-3"
^^

Assalammualaikumm ...